Woning verhuren?

Bereik betrouwbare huurders via Your House

Breng je woning bij betrouwbare huurders onder de aandacht

Bij Your House zijn we in het bezit van een groot bestand woningzoekenden; de kans dat jouw potentiële huurder zich hierin bevindt is hierdoor groot. Bovendien scannen wij onze huurders zorgvuldig, zodat je jouw woning met een gerust hart kunt verhuren. Een prettige gedachte.

“Bij Your House zijn we al jaren gespecialiseerd in woningverhuur en kunnen je daarom van A tot Z voorzien van passend advies. Wij zijn toegankelijk voor iedereen en voelen ons betrokken bij iedere overeenkomst die via Your House wordt gesloten.”

Op professionele wijze je woning verhuren

Wanneer je je woning gaat verhuren zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Je wilt er bijvoorbeeld zeker van zijn dat de huurder de maandelijkse huurprijs wel kan opbrengen. Wij kunnen deze en andere risico’s beperken en ervoor zorgen dat je als verhuurder nergens omkijken naar hebt. Zo organiseren en begeleiden wij de bezichtigingen, screenen we potentiële huurders financieel, stellen de huurovereenkomst op, zorgen we voor de administratieve afhandeling en verzorgen wij de eindinspectie.

De verhuurprijs van je woning bepalen

Voor welk bedrag kan ik mijn woning te huur aanbieden? Het is een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. De exacte verhuurprijs kunnen wij bepalen na een bezichtiging, aangezien de prijs afhankelijk is van diverse factoren. Zo spelen de ligging, grootte en staat van de woning onder andere een rol en is het van belang te weten of je de woning kaal, gestoffeerd of gemeubileerd wilt verhuren. We denken hierin ook graag met je mee en voorzien je van advies over de huurprijs en eventueel onderhoud.

Meer informatie over woning verhuur?

Zou je graag meer informatie ontvangen, omdat je jouw woning wilt verhuren? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Naast het verhuren van woningen houden we ons bij Your House ook bezig met het aanbieden en (ver)kopen van woningen.

Neem contact op