Woning huren?

Huur veilig via Your House | Breed aanbod

Woning huren

Een woning huren; met de woningnood die er in veel (grote) steden heerst kan het nog best lastig zijn. Tel daarbij de hoge bemiddelingskosten en het gebrek aan tijd om het woningaanbod continue in de gaten te houden op en het lijkt een haast onmogelijke opdracht. Maar, niet bij ons! Bij Your House betaal je geen bemiddelingskosten, word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een passende woning beschikbaar is en denken we continue met je mee.

Hoe werkt woning verhuur bij Your House?

Bij ons wisselt het woningaanbod dagelijks. Bovendien hebben we huizen in verschillende prijsklassen, welke we zowel kaal, gestoffeerd als gemeubileerd aanbieden. Vind je op dit moment geen woning die aan jouw wensen voldoet? Schrijf je nu in en ontvang een melding wanneer er een passende woning beschikbaar is. Als ingeschrevene ontvang jij bovendien voorrang op niet-ingeschrevenen waardoor jouw kans om je droomwoning te vinden direct wordt vergroot.

Waarom inschrijven bij Your House?

  • Wij zijn verhuurspecialist en hebben uitgebreide kennis van huurrecht
  • Komt er een nieuwe woning op de markt, dan ben jij de eerste die het hoort!
  • Je mag als eerste gaan bezichtigen
  • Je krijgt voorrang op niet ingeschreven kandidaten
  • We hanteren een persoonlijke benadering en denken écht met je mee
  • Geen bemiddelingskosten
  • De inschrijfkosten bedragen eenmalig € 20,-  

Reageren op huurwoningen

Zie je in ons aanbod een woning waarin je geïnteresseerd bent? Reageer eenvoudig online of neem telefonisch contact met ons op. Reageren is gratis en mag onbeperkt, want wij begrijpen als geen ander dat het vinden van een woning een serieuze aangelegenheid is. Om deze reden geven we je ook graag zoveel mogelijk informatie over de woning en over de buurt waarin deze zich bevindt. Zo wordt het vinden van jouw nieuwe thuis nog gemakkelijker.

Zou je graag meer willen weten over een specifieke woning? Laat het ons weten.

Meer informatie over woninghuur via Your House

Wil je meer te weten komen over onze dienstverlening? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord en vertellen je graag meer over wat we voor jou kunnen betekenen.

Op korte termijn een woning huren waarvan jij hartstikke blij wordt? Bij Your House regelen we het!

Neem contact op Ons huuraanbod