Onze klanten zeggen

“Ik heb Hedwig ervaren als een zeer prettig persoon, hands-on en correct. Had zijn huiswerk goed gedaan van tevoren, en staat open voor onderhandeling vwb de kosten, verkoopprijs etc. Hoewel hij zich een slag in het rond werkt kreeg ik toch steeds relatief snel zijn reactie, desnoods 's avonds erg laat wanneer je het niet meer verwacht. Heeft daarnaast diverse tips gehad, hij denkt echt met je mee, kortom... ik kan m aanbevelen.. :-)”

“Vriendelijk, positief, to the point & goed bereikbaar. Geen toneelstukjes of bekaktheid, duidelijk, snel.”

“Ik kende Hedwig al, dus dat zorgde ervoor dat ik wist dat dit een fijne samenwerking zou worden. Desalniettemin, is het een goed en vooral flexibel kantoor die ervoor zorgt dat de verkoop vlot en moeiteloos verloopt. In de toekomst zal ik zeker weer bij hem aankloppen, voor zowel aankoop als verkoop van een huis.”

“Hedwig is de perfecte makelaar als je totaal geen verstand hebt van huizenverkoop. Hij is makkelijk te benaderen via app, tel of mail en is snel met antwoorden. Ik had een heel vertrouwd gevoel en ik denk dat dat belangrijk is bij zo een grote levensdeal. Al met al zou ik deze makelaar 100% zeker aanbevelen.”

“Super blij waren wij met onze makelaar Hedwig. Voor vragen kon je altijd bij hem terecht. Binnen no time had je antwoord en kon je weer verder. Kwam je er echt niet uit dan kwam hij zonder problemen langs om het uit te leggen.”

“De makelaar heeft ontzettend hard voor me gewerkt en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar. Naast het harde werken staat hij altijd voor je klaar en beantwoord hij snel je vragen. Al met al zeer tevreden over hoe de verkoop is gegaan.”

“Prettig laagdrempelig contact, flexibel, nemen de tijd om zaken te bespreken, zeer aan te bevelen.”

“Ik ben uitstekend geholpen, alles is heel snel gegaan en ik heb absoluut geen klachten. Schakelen ging vlot en prettig. Ik kon met al mijn vragen bij ze terecht, goed advies gehad en er werd rekening gehouden met mijn eigen situatie. De verkoop is erg netjes verlopen en ik kan ze zeker aanraden.”

“Hedwig is heel enthousiast. Hij reageert altijd snel op een telefoontje of mailtje. Ook heeft hij goed onderhandeld over de prijs en was alles snel geregeld.”

“Prima job van dhr. Piqué. !! Pro actief. Goede service. Zou zo weer met hem in zee gaan. Hartelijk dank”

“De makelaar heeft mij heel goed begeleidt en gewezen op zaken die ontbraken in het te verhuren object. bij mijn familie heb ik de makelaar zeker aangeprezen.”