Woning kopen?

Bekijk meteen het uitgebreide aanbod van Your House

Een woning kopen

Het is zowel spannend en leuk, als intensief. Bij Your House begrijpen we als geen ander dat de zoektocht naar een koopwoning niet eenvoudig is. We luisteren daarom goed naar jouw wensen en gaan op zoek naar een woning die daar volledig op aansluit.

Een woning kopen, hoe pak je het aan?

Een huis kopen is een belangrijke stap in je leven. De zoektocht naar een koopwoning pak je dan ook graag op serieuze wijze aan. Waar zou je graag willen wonen én wat vind je belangrijk aan een woning? Wat voor type woning heb je op het oog en wat is je beschikbare budget? Aan de hand van onder andere deze vragen starten we bij Your House de zoektocht naar jouw droomhuis. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je graag.

Waarom inschrijven bij Your House

  • Groot netwerk
  • Nieuwste aanbod voordat het online staat
  • Altijd direct op de hoogte van het allernieuwste, passende aanbod
  • De kans om als eerste te bezichtigen
  • Een persoonlijke benadering, wij gaan actief op zoek naar een woning die aan jouw eisen voldoet

Toegankelijke makelaar voor aankoop van een woning

We staan je bij in het aankoopproces van je woning: van het oriënteren op een koopwoning, tot het doen van een bod en het tekenen van de akten bij de notaris. Wij vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor iedereen; we staan open voor vragen en extra uitleg als dat nodig is, ook buiten kantooruren!

Woning kopen? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vanwege krapte op de woningmarkt worden huizen in een razend tempo verkocht. Het is daarom belangrijk om snel te reageren en een bezichtiging in te plannen wanneer je een woning ziet die jouw aandacht trekt. Omdat wij begrijpen dat je geen tijd hebt om dagelijks het woningaanbod door te spitten, geven we je graag een seintje wanneer er een woning wordt aangeboden die bij jou past.

Neem contact op Ons koopaanbod