Woning verkopen via Your House

Professioneel & Deskundig

Woning verkopen

Jouw woning op een professionele manier verkopen? Your House is jouw verkoopmakelaar: professioneel, deskundig én toegankelijk.

Kennis van de woningmarkt

Een goed inzicht in het actuele vraag- en aanbod in de huizenmarkt is noodzakelijk, wanneer jij jouw woning voor de juiste prijs wilt verkopen. Bij Your House zijn we ervaren en weten we als geen ander hoe we jouw woning in de markt moeten positioneren. Bovendien bekijken we jouw persoonlijke situatie en wensen en passen daarop ons plan van aanpak aan.

Professionele woningverkoop met een persoonlijke aanpak

Wil je wellicht verhuizen naar een grotere woning óf heb je juist behoefte aan een kleiner onderkomen? Verhuis je omdat je van baan verandert of omdat je graag geld vrij wilt maken voor andere zaken? Wat de reden ook is, bij Your House denken we met je mee. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen en situatie in kaart en bepalen we gezamenlijk een verkoopstrategie om jouw woning zo gunstig mogelijk te verkopen. Iedere situatie is per slot van rekening anders en vraagt daarom om een zorgvuldige en persoonlijke aanpak. Omdat we begrijpen dat het verkopen van een woning een grote stap is en er alles aan doen om die glimlach op jouw gezicht te toveren.

De waarde van je woning bepalen

Wat is mijn huis waard? Het is een vraag die we als makelaar vanzelfsprekend regelmatig horen. De waarde van jouw woning is echter pas te bepalen wanneer we deze hebben gezien. De omgeving, ligging, grootte, indeling, bouwstijl en natuurlijk de staat van de woning spelen een grote rol bij het bepalen van de verkoopwaarde. Wij kennen de markt en weten precies hoe we jouw woning zo snel mogelijk en voor een zo mooi mogelijke prijs kunnen verkopen. Een woning verkopen is niet niks, wij snappen dat en nemen je graag mee in alle mogelijkheden en kansen die we voor je zien!

Wil je jouw woning verkopen? Bel ons voor een gratis waardebepaling.

Wil je weten wat je huis waard is? Ter voorbereiding op de verkoop van je woning is het prettig om te weten waar je aan toe bent en wat je ongeveer kunt verwachten. Met name de opbrengst van de woning is interessant. Zeker wanneer je tegelijkertijd ook een andere woning wilt aankopen. Wij komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Woning verkopen, meer informatie

Zou je graag meer informatie ontvangen over het verkopen van je woning? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Je kunt dit zowel telefonisch als per e-mail doen. Bij Your House vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze dienstverlening. Naast het woningverkoop ben je voor verhuur ook bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op