Beschrijving

In de populaire woonwijk Wittevrouwen bieden wij dit zeer goed onderhouden, moderne 2-kamer appartement met balkon aan. 

Het pand is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd en is voorzien van een moderne keuken met diverse inbouw apparatuur en een heerlijk zonnig balkon met uitzicht op de singel. , Een uitstekende woning met veel daglicht, gelegen aan de Singel. Het totale woonoppervlak is 55m2, met een ruime woonkamer, 1 grote slaapkamer, een moderne open keuken, een luxe badkamer en een apart toilet. 

 Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig weids uitzicht op de gracht met veel groen. Het levendige Griftpark ligt om de hoek en er zijn diverse winkels en leuke restaurantjes te vinden in de directe nabijheid. De gezellige binnenstad ligt op loopafstand, maar ook bent u snel ‘buiten’ in bossen en polders. De aansluiting op het openbaar vervoer en de diverse snelwegen is goed. Kortom: de woning is een fijne plek om tot rust te komen en te genieten van het stadsleven. Om de sfeer te proeven van dit aantrekkelijke appartement nodigen we u van harte uit om zelf een keer binnen te komen kijken.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van strak stucwerk;
- Dubbele beglazing;
- Kale huurprijs € 1.450,-;
- Kosten servicekosten  € 15,- 
- Inrichting: gestoffeerd
- Roken en huisdieren niet toegestaan;
- De woning is geschikt voor 1 stel of één werkend persoon;
- NIET GESCHIKT VOOR STUDENTEN OF WONINGDELERS!
- Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
- Aanvaarding per 15 augustus 2022

Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Werkgeversverklaring
- Verhuurdersverklaring
- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken