Beschrijving

Wonen en werken aan de Oudegracht

Woon huurvrij in ruil voor hoteltaken. We hebben een kamer van 25 m2 beschikbaar voor max. 2 personen, met keuken (op dit moment tijdelijke noodkeuken), badkamer en tuin met achterom. We zijn op deze verdieping aan het renoveren (niet de kamer zelf) hier moet je dus wel tegen kunnen. Als tegenprestatie vragen wij werkzaamheden voor het hotel uit te voeren. De werkzaamheden bestaan uit incheck (rond 16 uur), ontbijt (tot uiterlijk 11 uur), aanwezig zijn op gezette tijden verdeeld over ongeveer drie dagen. Het appartement is beschikbaar vanaf 1november 2022. 

Spreekt dit je aan? Vertel ons dan alsjeblieft iets meer over jezelf zoals je leeftijd, waar je vandaan komt, wat je doet voor werk, etc. door ons te mailen op ljmennink@gmail.com. 

- HET AANBOD GELDT ALLEEN IN COMIBATIE MET WERKZAAMHEDEN - 

De bereikbaarheid van dit appartement is ideaal, midden in het bruisende centrum van Utrecht gelegen. De centrale ligging nabij het Vredenburg, het Centraal Station, 'De Neude' met al haar gezellige barretjes en restaurants, winkels en uitvalswegen maken deze locatie een gewilde plek om te wonen. Gelegen in het hart van het gezellige centrum van Utrecht met alle voorzieningen in de directe omgeving: winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, de bioscoop, supermarkt, sportscholen, Hoog Catharijne, musea enz. Het Centraal Station bevindt zich op tienminuten fietsafstand, uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken.

Bijzonderheden 
- 25m2 woonoppervlakte 
- Beschikbaar per 1 november 2022 
- Geschikt voor een persoon of een stel 
- Huurtermijn in overleg
- Borg 550 euro 

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken