Beschrijving

Prachtig gemeubileerd 2-kamer appartement met vide van ca. 70m2 gelegen aan de Kerkstraat beschikbaar per 1 september 2022 voor € 1.550,- exclusief. 

Dit prachtige appartement is gelegen op een prachtige locatie en kenmerk zich door een hoog plafond. Bij de entree heeft u toegang tot een ruime woonkamer met aan de achterzijde een half open keuken die is v.v. diverse inbouw apparatuur. Hier achter bevindt zich nog een afsluitbare kamer van ca. 7m2 die gebruikt kan worden als slaapkamer of kledingkamer. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de víde van ca. 17m2 die perfect gebruikt kan worden als slaapgedeelte. Op de begane grond bevindt zich ook nog de badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet. Er is een aparte ruimte met wasmachine en droger aansluiting. 

Dit appartement is gelegen op de Kerkstraat nabij het oude centrum van Utrecht. Het appartement is gelegen in een karakteristiek gebouw tussen de Biltstraat en de Nachtegaalstraat. Tevens bent u hier zowel met het openbaar vervoer als met de fiets in 5 minuten in het centrum op het Centraal Station Utrecht. Ook diverse uitvalswegen zijn vanaf deze plek gemakkelijk en snel te bereiken. 

Details
- Gelegen op een mooie locatie;
- Woning is volledig gemeubileerd;
- Bijkomende kosten € 150,- per maand voor g/w/e; 
- Eindschoonmaak verplicht;
- Niet geschikt voor studenten / woningdelers!! 
- Huurperiode maximaal 24 maanden ;
- Borg gelijk aan 2 maanden huur;
- Beschikbaar per 1 oktober 2022.

Prijs
€ 1.550,- exclusief gebruikerslasten ( g/w/e, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen). Inclusief stoffering/meubilering en keukenapparatuur.

Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Werkgeversverklaring
- Verhuurdersverklaring
- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@your-house.nl 

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken