Beschrijving

Recent gerenoveerde drie kamer appartement (ca. 82m2) met zonnig achtertuin. De woning is met veel oog voor details stijlvol afgewerkt en voorzien van strak gestukte wanden en een mooie pvc vloer voorzien van vloerverwarming. 

De ligging in Utrecht Oost is zeer centraal met het bruisende, oude centrum van Utrecht op 10 minuten fietsafstand, het Wilhelminapark om de hoek en diverse uitvalswegen zijn snel en goed bereikbaar. De dagelijkse boodschappen zijn lopend te doen bij de supermarkt op 50 meter afstand en als je de voordeur uitloopt zit je zo op een gezellig terras op het plein aan de overkant van de straat. Tevens zijn er op loopafstand diverse winkels, leuke koffietentjes en gezellige restaurants te vinden.

Indeling
Entree, toegang tot de ruime en lichte woonkamer voorzien van een prachtige vloer, ruime moderne open keuken met kookeiland voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten, 5 pits inductie kookplaat, geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, combi oven, koel- vries combinatie. 
Vanuit de woonkamer middels 2 grote schuifdeuren toegang tot de slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het pand. 

De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en vloerverwarming. 
Vanuit de hal, met seperaat toilet heeft u  toegang tot de 2e slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het pand. Vanuit de kamer heeft u toegang tot de achtertuin welke is gelegen op het Zuid-Oosten. 

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerd appartement;
- Voorzien van vloerverwarming;
- Gestoffeerd;
– Huurovereenkomsten worden aangegaan voor minimaal12 maanden.
– Huurder dient een minimaal inkomen te hebben van driemaal de maandhuur (bruto) of garantstelling;
– Waarborgsom 2 maanden huur;
– Schoonmaakkosten bij vertrek zijn voor rekening van huurder € 150,- in te houden van de waarborgsom;
– Oplevering: per direct

U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken