Beschrijving

Prachtige appartement met  tuin gelegen in de mooiste straat van Lombok! 

Gelegen in een charmante straat met karakteristieke begin 1900 gevels; een rijk gevoel van historie. Het populaire Lombok staat bekend om haar vele vrolijke bazaars, winkeltjes, speciaalzaken en hippe eetgelegenheden en café's. Heerlijk nabij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. Rust, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig! Een bijzondere wijk in Utrecht-West. Lombok ligt tegen het Oude Centrum aan en is algeheel goed bereikbaar voor zowel auto (binnen 5 minuten zit je bijvoorbeeld op de A2) als openbaar vervoer. 

Het Centraal Station is op loopafstand en het Universiteitscentrum De Uithof is op ca. 15 fietsminuten afstand gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij diverse supermarkten (zoals Albert Heijn), de Kanaalstraat en vind je een bakker en buurtsuper om de hoek. De stadsparken 'Oog in Al' en het 'Majellapark' liggen op wandelafstand.

INDELING
Begane grond
Entree met meterkast, hal, badkamer en ruime en lichte woonkamer met toegang tot de tuin. De woonkamer is voorzien van een open, luxe keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur  Via openslaande deuren is de tuin aan de achterzijde te bereiken.

Bijzonderheden:
- Woning is voorzien van dubbele beglazing;
- Woonoppervlakte: ca. 50 m²;
- Parkeren in de straat kan middels een parkeervergunning;
- Huur € 1.265,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en gemeente belastingen
- Waarborgsom gelijk aan 1,5 maand huur;
- Niet geschikt voor woningdelers/studenten!
- Beschikbaar per 1 september 2022.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken