Beschrijving

Rustig wonen in het hart van Utrecht?
Kom kijken in dit luxe gemeubileerd appartement dat deel uit maakt van het nieuwe, gezellige complex gebouwd op het Vredenburg. U zult zich verbazen over de rust die u ervaart terwijl u naast de winkels woont. Het 2-kamer appartement heeft een oppervlakte van 67m2 en is van alle gemakken voorzien.

Het appartementencomplex beschikt over een mooie binnentuin waarop u uit kijkt vanaf uw balkon op de (2e) verdieping. U betreedt het complex met behulp van de twee liften of de trap. U kunt uw fiets(en) stallen onder het appartement, waar u dagelijks kunt genieten van een authentiek monumentaal deel van de oude stadsmuren. Omdat u naast Hoog Catharijne woont is de trein op loopafstand (5 min lopen). 

Indeling:
Begane grond:
Entree, Bellenplateau, Brievenbussen, gezamenlijke tuin.

2e verdieping:
Entree, hal, toilet, royale woonkamer met toegang tot de moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, aparte wasmachine ruimte, vanaf de keuken toegang tot het terras.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime slaapkamer welk smaakvol is ingericht met oa een grote boxspring en voorzien van een luxe tapijt vloer, de moderne badkamer is voorzien van een wastafel en inloop douche. Separaat toilet. Het appartement heeft een ruim balkon aan de voorzijde van het pand waar u lekker kunt ontbijten.

Bijzonderheden:
- Energielabel A+
- Woonoppervlakte ca. 67m2 , inhoud 214m3
- Verwarming en warmwater door middel van stadsverwarming;
- Gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling;
- Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
- Exclusief gas, water, elektra, internet en tv;
- Beschikbaar 1 november 2022

Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Werkgeversverklaring
- Verhuurdersverklaring
- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen.
Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken