Beschrijving

In de gezellige en gewilde wijk "Zuilen" wordt dit sfeervolle, ruime 3 kamer appartement (ca. 61m2) met zonnige achtertuin aangeboden. 

De Ampèrestraat ligt op vijf minuten wandelen van de Amsterdamsestraatweg waar o.a. een supermarkt, een heerlijke bakker en slager en eetgelegenheden te vinden zijn. Zuilen kenmerkt zich door veelal vooroorlogse beneden- en bovenwoningen waar zowel gezinnen als starters op de woningmarkt en studenten een betaalbare plek om te wonen vonden. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van het winkelcentrum Rokade, het Julianapark, openbaar vervoerverbindingen, het NS-station Zuilen, dat op 5 minuten fietsen ligt en tal van andere voorzieningen. En met 10 minuten fietsen ben je in hartje Utrecht! De bushalte treft u om de hoek en parkeren kan gratis voor de deur!


Bijzonderheden:
- Geschikt voor een werkend stel
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Huurder dient nutsvoorzieningen op eigen naam afsluiten;
- Huurtermijn van maximaal 24 maanden.
- Waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1  Juli 2022 / in overleg

Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Werkgeversverklaring
- Verhuurdersverklaring
- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken