Beschrijving

In de gezellige wijk Zuilen bieden wij deze goed onderhouden appartement aan van ca. 45m² .
Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer met badkamer en toegang tot het zonnig balkon.

Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en met veel oog voor detail bijzonder smaakvol gerenoveerd en afgewerkt (2017). Uitstekend onderhouden en voorzien van onder andere een strakke, moderne inbouwkeuken voorzien van koelkast, afzuigkap, spoelbak en elektrisch kookstel, dubbele beglazing, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, alsmede prachtige laminaatvloer, fraai afgewerkte wanden en plafonds etc. 

Het appartement is gelegen in de populaire wijk Zuilen op slechts 15 minuten fietsen van het centrum. De gunstige ligging zorgt voor een goede verbinding met snelwegen als de A2 richting Amsterdam en 's-Hertogenbosch, de A12 richting Arnhem en Den Haag en de A28 richting Amersfoort en Zwolle. Station Utrecht Zuilen is slechts 5 minuten fietsen én er gratis parkeergelegenheid voor de deur. De Punt/Rokade en het natuurgebied "de Vechtstroom", een wandelstrook naar het dorpje Oud-Zuilen. Recreëren, sporten en ontspannen, kun je onder andere bij het Julianapark, de vele nabijgelegen sportaccommodaties, de groene Vechtzoom met Slot Zuylen en de Maarsseveense plassen. 

Zuilen in Utrecht is eigenlijk alles tegelijk: een dorp in een stad, een buitenwijk, een buitenplaats aan de rivier, en de laatste jaren vooral een plek dat een enorme upgrade heeft ondergaan. Zuilen aan de Vecht is één van de meest diverse woongebieden van Utrecht met starters, jonge gezinnen, ouderen en tweeverdieners, voor iedereen is er wel wat te vinden. Zuilen is een aantrekkelijk wijk om in te leven, met een eigen en lange geschiedenis. Veel bewoners hebben een sterke gemeenschapszin en zijn gehecht aan hun buurt. Er zijn volop winkels; de bakker, de slager, drogist en nog veel meer middenstanders zitten er gemoedelijk op een rij. 


Bijzonderheden: 
- Woonoppervlakte is 45 m²;
- Kosten gebruikerslasten g/w/e , servicekosten € 143,50 per maand;
- Huurder dient zelf internet en tv abonnement af te sluiten en de kosten daarvoor te betalen; 
- Huurperiode 12 maanden;
- Inrichting: gestoffeerd;
- Geschikt voor 1 persoon of een werkend stel;
- Roken en huisdieren niet toegestaan;
- Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur; 
- Aanvaarding per 1 juni 2022

Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Werkgeversverklaring
- Verhuurdersverklaring
- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken