Beschrijving

Wonen in het hart van Utrecht?
Op een prachtige locatie midden in het centrum van Utrecht bevindt zich dit goed onderhouden 2 kamer appartement ca. 57m2 . 

Dankzij de centrale ligging in de binnenstad van Utrecht zijn alle essentiële voorzieningen, die het woongenot optimaal maken, op loopafstand te bereiken. Winkels, restaurants en cafés, het is er allemaal. Utrecht Centraal Station is met maximaal 5 minuten fietsen binnen handbereik en busverbindingen zijn er veelvoudig naar omheen liggende dorpen en wijken. Uitvalswegen zijn op zeer korte afstand te bereiken.

Op loopafstand bevindt zich de Voorstraat. De Voorstraat kenmerkt zich door een divers winkel-, horeca- en dienstenaanbod van lokale ondernemers gecombineerd met bekende ketens, hetgeen een unieke variëteit en sfeer geeft. Ook de Plus supermarkt, Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Plato en Printerette zijn hier gevestigd.

Op de Breedstraat wordt op zaterdag  in het centrum van Utrecht de levendige bloemenmarkt en lapjesmarkt georganiseerd. Deze markten bevinden zich op loopafstand van de 3e achterstraat.

BG
Indeling:
Entree, meterkast, trapopgang

Moderne 2 kamer appartement van ca. 57m2, voorzien van duurzaam lamelparket en stijlvol uitgevoerde keuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron, en SMEG koelkast. Keurig separaat toilet met fontein. Ruime woonkamer met veel lichtinval en uitzicht op de Weerdsingel. Openslaande deuren met frans balkon.
Vanuit de woonkamer toegang tot de ruime slaapkamer met toegang tot de moderne badkamer voorzien van douche wastafel en wasmachine aansluiting.

ALLES IN DE BUURT:
* winkels en horecagelegenheden binnen handbereik
* 1200 meter naar Utrecht Centraal
* 800 meter naar de Dom
* 750 meter naar het Griftpark
* 450 meter naar de Neude

Bijzonderheden:
- HR++ glas;
- Volledig geïsoleerd;
- Stijlvol uitgevoerde keuken met diverse inbouwapparatuur;
- Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen;
- Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
- Geschikt voor 1 persoon of een werkend stel;
- Servicekosten € 195,- per maand inclusief voorschot gas/elektra;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Beschikbaar per 1 september 2022

Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Werkgeversverklaring
- Verhuurdersverklaring
- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.
Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken