Beschrijving

Bent u opzoek naar een uniek plekje middel in de prachtige natuur van Oud-Zuilen?
Zoek dan niet verder..

Indeling: 
Woonkeuken, woonkamer met houten vloer en vaste kasten, flatscreen tv, studeerhoek met internetaansluiting, 2 persoonsslaapkamer met bed, badkamer met douche en toilet, CV, logeerkamer met bedstee voor 2 personen. Door de aard van de platbodem is meubilering niet nodig.

Het pittoreske Oud-Zuilen staat als dorp bekend om de charmante bebouwing en historische dorpskern. Slot Zuylen is het meest bekende en bezochte bezienswaardigheid in het dorp. Niet alleen de dorpskern, maar ook het omliggende gebied is zeer de moeite waard, een prachtige wandeling in de omliggende natuur mag je absoluut niet vergeten!
De locatie ten opzichte van de uitvalswegen is goed, Hilversum, Amsterdam en Utrecht zijn respectievelijk binnen 10 á 20 autominuten te bereiken. Oud-Zuilen kent enkele horecagelegenheden zoals Brasserie Oud-Zuilen en Bistro Belle. Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich de dichtstbijzijnde supermarkt zich in Maarssen-Dorp, aldaar is er een uitgebreid winkelaanbod.

Bijzonderheden:
•	Prachtige woning op een geweldige locatie;
•	Uniek object;
•	Mede gebruik van tuin;
•	Voorschot van € 200,- voor stroom/water/internet en stookkosten;
•	Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
•	Beschikbaar per 1 augustus 2022.

Interesse in deze woning?
U kunt rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.
J. Mennink
+31629032150

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken